Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer!
Plats nummer 9: Lamporna Det fanns 40 stycken lampor i två olika modeller. Dem var jätte fina men vi var tvungna att ta bort ganska många för att bygga bageriet!…
Plats nummer 9: Lamporna Det fanns 40 stycken lampor i två olika modeller. Dem var jätte fina men vi var tvungna att ta bort ganska många för att bygga bageriet!…
Jag har bakat briocher till Melker idag, så passade jag på att baka till mig själv (menar butiken) Jag valde att göra ponpon formen för att den är min favorit….
Vitlöksbröd Galette eller pithivier: smördeg fylld med mandelkräm. Hansi är ett litet Munster från Strasbourg våtbehandlat i marc de gewurstraminer I morgon kommer att baka ett bröd med tapenade och…
I listan, vad vi har kvar från gamla Salzer….. En köttslag som användes till de berömda Wienerschnitzlarna! Den har blivit en smörslag istället! Varför hittar man bara margarin i stora…
Det finns fyra olika kategori degar när man bakar franska bullar (kallas för viennoiserie): -Pâte feuillettée (smördeg) -Pâte levée (brioche, pain de mie, vetedeg) -Pâte sablée (mördeg) -Pâte levée/feuillettée (croissant)…
Valençay! Vilken fantastiskt getost! Kommer från lilla staden Levroux i Berry distrikten. Pyramide formade efter stadens kyrktorn. Kanske gillar du: Tävlingen fortsätter… Pommes Salardaises och veckans vinnare! Det goda Gutekornet…
Fluffig smördeg, vanilj crème toppade med fondant! Ett enkelt kombination, men f.. vad gott det blir! Avis aux amateurs…. Kanske gillar du: Le Mille-Feuilles! Mille-feuilles: le pourquoi du comment! Rätt…
Visst blir man lycklig när man tar ut 30 st sådana här fina pavé från stenugnen! Som bagare, är man konstant bedömd av sina egna produkter ….Ett fel steg och…