Jul jul jul! Kul kul kul!
När många i branschen klagar och surar över allt som julperioden innebär, har vi på Petite France skit kul! Vi bakar gigantiska Lussebullar, Bûches de Noel i olika smaker och…
När många i branschen klagar och surar över allt som julperioden innebär, har vi på Petite France skit kul! Vi bakar gigantiska Lussebullar, Bûches de Noel i olika smaker och…
Idag fick jag vara med som jury i Arkitekturmuseets årliga pepparkakshustävling. Tävlingen är indelad i tre kategorier: Under 12 år, Arkitekter och bagare och alla andra som bakar.Det var en…
Största lussekatt jag har bakat någonsin ! 6 kg ….. Den motsvarar 100 vanliga lussekatter! Är det någon som är intresserat att köpa en son stor till lucia? Priset ligger…
Kanske gillar du: Le boudin noir!
Vilken tur att det finns ett delikatess butik som har öppet på söndagar. Frederic ”le Marseillais” räddade min kväll! Kanske gillar du: Le travail dominical! (Att jobba på söndagar!) Bulls…
Arkitektritade pepparkakshus som ska visas på Sturegallerian ! Religieuse pistach/choklad med ny design. Dagens salade med chilimarinerad scampi och Sej à la Nicoise! Första Lussedegen. Syns inte så mycket på…
Idag har jag gjort en fransk jul klassiker: Pain d’épice.Den är gjord av Gotlands honung, stenmalt rågmjöl, mjölk och en franskt kryddblandning.Passade på, efter att jag hade kryddkvarnen framme att…
Sorry allihopa att jag inte har bloggat så mycket som jag brukar… Det har varit en tuff vecka, men också jätte kul!Gulddraken 2009 för bästa café fick vi igen, andra…