Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer!
Top 7: En meny!Cool, en tournedos för 9.50:-Kan någon gissa från vilket år denna meny är ifrån? Kanske gillar du: Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer! Top…
Top 7: En meny!Cool, en tournedos för 9.50:-Kan någon gissa från vilket år denna meny är ifrån? Kanske gillar du: Top 10: Vad har vi kvar från gamla Salzer! Top…
Nu på Torsdag är det säsongsavslutning av Mauro och Pluras kök kl 22.00 på TV8.Jag gillar Plura inte bara för att han är en duktigt kock men också för att…
Kan någon förklara mig hur bageriförbundet i Sverige fungerar?Jag kollade på nätet och deras hemsidor och förstår fortfarande ingenting…Vad är Sveriges Bagare och Konditorer AB?Är det styrelsen från SBK som…
Pain au chocolat när de är som bäst. Massor med nya ostar i min monter. Vild ris, vildsvinskorv med vild jäsning…Det blev vildbröd! La tartelette aux fraises macaronnée. Le Millefeuille….
Dagens stjärna! En hel Beaufort Alpage! 40 kilo av kärlek och hårt arbete! Kanske gillar du: Beaufort! Expressen!
Här får ni träffa Lily! En glad tjej som le från morgon till kväll. Kanske gillar du: Bulls eye ! Fy! Vad jag skäms…. Vanilj tävling och veckan som kommer!…
Do you see what i see? Kanske gillar du: What’s up Petite France Petite France vs Riddarbageriet! Comté på Petite france Petite France har fått ny hemsida. Petite France goes…
Poire Belle-Hélène Dessert exxxotique Le fraisier Kanske gillar du: Choklad, Belle-Hélène, Merguez och mera knäckebröd! Artikeln i Aftonbladet. Det magiska trädgården!