Expressen!
Dagens debatt handlar om kärlek…Igen!Läs och säg vad du tycker. Kanske gillar du: Det nyttiga surdegsbrödet!
Dagens debatt handlar om kärlek…Igen!Läs och säg vad du tycker. Kanske gillar du: Det nyttiga surdegsbrödet!
Grattis till alla mammor…En hjärtformade Rosenvatten macarong fylld med litchi crème och fina färska hallon!Damien står för bakelse konsten och Xavier för bilden. Kanske gillar du: La goutte… Idag Torsdag!…
Gud vad alla snackar om Manitoba Cream mjölet! Jag har ALDRIG kallat det för supermjölet, det kan jag lova! Vad kan man göra för pengar? Den riktiga Manitoba mjölet görs…
Kanske gillar du: Ma salade! Pissaladière: La pizza Nicoise Salade de saumon aux herbes! Tillbaka till Gotland! Tillbaka till Bern’s Salonger!
Kan vi hoppa över middag och ta fram ostplatån i stället?Banon A.O.CTriple crème brebis från Nord FrankrikeChèvre paille från TourBleue des CaussesSist och Minst: Rocamadour Lite hemmagjord fikonmarmelade och surdegs…
Färsk kryddmix till: La souris d’agneau! Persilja, vitlök, timjan,rosmarin, mynta och citron zest. Hacka, hacka, hacka…Synd att det går inte att fota dofter! Hacka lite till! Voila! Souris d’agneau à…
Hallon tartelette i sommarskrud! Jordgubbstarteletterna klara! Citron tartelette à la meringue italienne. Kanske gillar du: Idag Torsdag! Jaaaaa, mera mera! veckans dessert Tartelettes! Lite om idag!
Jordgubbs tarteletter: Mördeg fylld med mandel crème, vanilj crème, jordgubbar, pistach/vitchoklad ganache och en pistach macarong. Hallonsaft à la seb: Cassonade socker, färska hallon, vanilj och citron zest. Tartelette Reglisse:…