Le vin de Bandol!
Domaine de la Bégude är den bästa Bandol jag har druckit någonsin. Igen ord kan beskriva hur fantastisk detta vin är! Prova själv och jag lovar att du kommer aldrig…
Domaine de la Bégude är den bästa Bandol jag har druckit någonsin. Igen ord kan beskriva hur fantastisk detta vin är! Prova själv och jag lovar att du kommer aldrig…
En mini baguette för de som kan inte bestämma sig över hur ”le crouton” ska ser ut! Jag vet vilken sida jag kommer att tugga i först! Finns det någon…
I kväll blir det pique-nique på essingen IP. Tack Nadine och Julien för den fina korgen! Kanske gillar du: Bagerimässan i Kista! Le plateau de fromages affinés Fy! Vad jag…
Jag formade limpan så den ser ut som en fikon 🙂 De blev super bra! Kanske gillar du: Blandat och gott!
Pain de seigle from sebastien boudet on Vimeo. Bakers make great lovers! Kanske gillar du: hur gör man en croissant ? Framtids mjölet… i alla fall mitt! (Av)snitt i repris!…
Först samla man alla ingredienser. Vitlök, anjovis, färskt timjan och tapenade. mums… Bara vika ihop… Et voila! Le bröd façon tapenade! Kanske gillar du: Korv bröd på TV4… Ät bra…
God morgon med en baguette de seigle sol! Pain au Levain på…4 kg 1 krona för 100 kronor! Good deal? Kanske gillar du: Franska former! Framtids mjölet… i alla fall…
Vilken pavé vi bakade i morse! Olivbröd fylld med färsk timjan och Tapenade Jag spritsade Tapenaden i brödet med spritspåse. Ströbröd på för extra krispig skorpa. Nytt bröd på torsdag:…