Le pain au levain feuilleté!
Äntligen ett bröd man behöver inte bre smör på eller doppar i olivolja!Jag kavlade baratte smöret i degen och fick jätte fina lager!Toppade brödet med vallmofrö… Frallorna blev krispiga och…
Äntligen ett bröd man behöver inte bre smör på eller doppar i olivolja!Jag kavlade baratte smöret i degen och fick jätte fina lager!Toppade brödet med vallmofrö… Frallorna blev krispiga och…
Anmäl dig här Kanske gillar du: En dag i brödets tecken! I brödets namn! Go’Kväll… En kväll på Petite France! Jag orkar inte laga mat i kväll!
Ils marchent… By the lake. L’accueil Suedois… Xavier är en Franskt Fotograf och Konstnär. Just nu kan ni se några av hans finaste bilder på Petite France. Välkomna… Kanske gillar…
Några regn droppar… Et voila, det blir omelette med kantareller imorgon! Kanske gillar du: En god omelett på 5 minuter! Les lussekatter nouveaux sont arrivés! Säsong!
Här har vi en durum pavé som har jäst i 55 timmar och sedan bakades i stenugnen utan att snittas. Här har vi en annan durum pavé som har jäst…
Jag har varit utomlands de tre senaste veckorna… eller nästan i alla fall!Gotland är så himla fantastiskt…Där finns allt en storstadsbagare bara kan drömma om! Un champs de blé, un…
Nu är det semester som gäller, jag kommer för de kommande 3 veckor bakar lite mindre bröd och säkert inte blogga så mycket eller!Det går bra att maila till sboudet@mac.com.Hoppas…
Petite France är stängt fredag lördag och söndag.Glad midsommar/ Saint-Jean alihopa! [Posted with iBlogger from my iPhone] Kanske gillar du: Pumpabröd med chili och timjan på lördag. Paris-Brest Le travail…