Gluten allergiker sökes!
Jag söker personer som är gluten allergiker och som vill hjälpa mig att förstår hur gluten allergi fungerar.Du måste vara över 18 år och bor i Stockholm.Maila mig HÄR om du…
Jag söker personer som är gluten allergiker och som vill hjälpa mig att förstår hur gluten allergi fungerar.Du måste vara över 18 år och bor i Stockholm.Maila mig HÄR om du…
Fougasse fylld med konfiterad vitlök, tapenade och pistou. När man endå pratar om tapenade… Världens enklaste ”amuse bouche” är en tunn skiva baguette med en klick tapenade på. Rostade rotfrukter…
Kolla vad jag fick! Denna flaska tänkte jag korka upp på torsdag kväll… Kanske gillar du: Go’Kväll… Fy! Vad jag skäms…. Bröd stämpel! Den hemska goda gäddan! Dags att äta…
Fredag morgon. Johanna kommer till jobbet kl 04 med DN i handen! Sidan 16 i På Stan börjar så här med stor titel: Stockholm är Petite France! Läser snabbt och…
Så här blev Death by chocolate tarteletten Version 1.0 To be continued… Denna bild är min favorit för idag! Det är riktigt kul att får dela rum med Mia Öhrn,…
En ledsen Saint-Pierre! Tyvärr känns det som att vi kommer behöva avboka bouillabaisse kvällen på fredag! Det saknas 10 personer. Jag kanske var lite naiv som trodde att flera visste…
Så börjar det! Ett nytt tartelette är på gång i Damiens kök! Och choklad ska det vara… Mini choklad coeur fondant med körsbär. Vi bakade choklad mördegsbotten med någon slag…
VILKEN ÄR DIn FAVORIT BAGERI PRYL? Bakstenen Stenugnen gör den bästa bakningen! Alla vet hur mycket jag älskar min stenugn och hur bra den är! Pimpa din hushållsugn med en baksten…