Macarong! Hetare än någonsin…
Jätte kul! När man tänker att för 2 och 1/2 år sen bara några frankofiler visste vad en Macarong var!Våran lilla Macarong Atelier kör för fullt och vi har massor…
Jätte kul! När man tänker att för 2 och 1/2 år sen bara några frankofiler visste vad en Macarong var!Våran lilla Macarong Atelier kör för fullt och vi har massor…
Jag kan redan drömma om en sån där ”rôtissoire” utanför Petite France, laddad med lamn fiol, gris sidor och majs kycklingar!Allt fett rinner ner på en potatisbädd!Men först måste vi…
Ja, tror det om du vill men det är rökförbud i tunnelbanan! En äkta parisiskt frukost! Mellanmål! Bland det godaste vanilj-bakelse jag har någonsin ätit! Lunch korgen med surdegsbaguette och…
I veckan är vi i tidningen Gourmet. Ett fint höstligt reportage.Recept för en pain de seigle som går att göra hemma, lite små kakor, sylt och en bra recept för…
Det är början av en lång serie av filmer. Det kommer att handlar om bröd, desserter och mat.Stay tuned! Jag passar på att informera er att det finns några platser…
Så här såg ut vid frukost bordet i morse! Någon som vet hur man säger ”blettes” på Svenska? Marknaden kl 07 och köper jag lite säsong grönsaker! Kolla vilka tomater!…
Här kan ni titta på min första video.Hoppas att det kan hjälpa alla som vill baka croissants hemma.Mera Croissants finns här, här och därHappy baking! Kanske gillar du: Hur gör man…
Surdegsbröd! Jag är jätteglad att det svenska bageriförbundet inte längre är delägare i Jästbolaget… Det är helt otroligt att de ens har funnits ett sådant förhållande i brödbranschen och det…