Le pain d’épices de mon enfance!
När jag var barn hade vi en ritual hos oss i mitten av november. Biodlarna runt om kring kom till min pappas bageri för att hämta hans fina stenmald rågmjöl…
När jag var barn hade vi en ritual hos oss i mitten av november. Biodlarna runt om kring kom till min pappas bageri för att hämta hans fina stenmald rågmjöl…
Grattis Damien, Johanna och My! Bra jobbat! Death by Chocolate à la Petite France och fina ord från Jenny Damberg. Kanske gillar du: En natt i Stockholm! Älskade Petite…
Julen närma sig! Nu är det dags för oss att ta fram våra speciella Macarong med julsmaker! Vi bestämde oss att vara lite konservativa och inte för innovativa… Eller hur,…
Detta var en av mina första video jag gjorde på bloggen… Martin Johansson skrev igår på sin blogg om snittade bröd och länkade till en liten film jag hade gjort…
En liten film om hur man formar en limpa och en boule. Som ni har säkert märkt håller jag på att lära mig att filma, klippa, fota, skriva, redigera…etc Jag…
Våran nya hallon brioche med vanilj crème och aprikos confiture. Det blir smördegsfestival i helgen med phitivier, palmier och Mille-feuilles! Och lite bonus bild. Pain de seigle när den är…
Dags att ta fram Damiens fantastiskt Phitivier. Forêt Noire Och Baba au Rhum! Hej då alla färska bär! Som tur har vi köpt massor med hallon, jordgubbar och björnbär när…
Att baka chouquettes är super enkelt och super svårt samtidigt… Gjorde ett litet film för att underlätta!Hoppas att ni blir sugna. Kanske gillar du: Stenugnsbakat… hela vägen! Min Bongard stenugn…