La crème pâtissière eller Vanilj kräm.
Crème pâtissière är ett viktigt grund recept för både konditorer och bagarna.Det är ganska enkelt att lyckas om man respektera några viktiga moment. Vanilj kräm gör vi varje dag på…
Crème pâtissière är ett viktigt grund recept för både konditorer och bagarna.Det är ganska enkelt att lyckas om man respektera några viktiga moment. Vanilj kräm gör vi varje dag på…
Ett nytt stället för dig som söker jobb inom café, konditori eller bageri branschen! Ett nytt stället för dig som söker personal inom café, konditori eller bageri branschen! Check this out!…
Grattis på 40 Års dag Mitt Kungsholmen, och tack för att ni nämnde Petite France för detta sammanhang. Vi är super stolta! Kanske gillar du: Merci för i år! Folkets…
Jag håller på att försöka få min You Tube kanal att fungera! Där ligger alla mina små bakfilmer. Vill du vara med varje gång det kommer ett nytt avsnitt eller…
Efter 10 minuter i den varma stenugnen börjar min pain de seigle att spricka och expandera. Frågan är: Skulle jag var lika stolt och visa er detta 1,7 kg kärleksfulltsurdegsunderverk…
Le poisson du jour (dagens fisk) Pepparkakor! Fantastiskt tartelette med saffran, kanel och äpple i all enkelhet! Damiens nyaste kreation, en tartelette med kokos, passion och choklad. Inuti… Passa på…
Citrus, Valrhona choklad, anchochili, vanilj, smuldeg, karamelliserade mandlar och confiterade citronskal. Här får ni ett litet film om det! Kanske gillar du: L’école du grand chocolat! En god tårtbotten… Bra…
Just nu pågår en väldigt intressant debatt om surdegsbrödet på Le pain de Martins blogg. Ska det vara jäst i degen, om svaret är JA, ska det få i så fall få kallas…