En dag till!
Det gick inte att baka idag, så Hugo hjälper mig med att mata den igen! Kanske gillar du: Ät bra bröd eller ingen bröd alls! Tillbaka till Skåne, där grisarna…
Det gick inte att baka idag, så Hugo hjälper mig med att mata den igen! Kanske gillar du: Ät bra bröd eller ingen bröd alls! Tillbaka till Skåne, där grisarna…
Så ser min surdeg ut efter två dagar. Världens fart! Matade den med ytligare 100g vatten och 100 g rågmjöl… Et voila resultaten efter bara 8 timmar ute på balkongen! …
Jag är på semester på andra sidan jorden och vilar både kroppen och själen. Här ute finns inget bröd, inget mjöl och inte direkt något intresse för det heller! Jag…
Petite France kommer att vara stängt under jul och nyår. Sista dagen är nu på söndag (19/12). Vi öppnar igen torsdagen den 6 :e januari 2011 även kallad Epiphanie dagen i…
Hur mycket gemensamt har detta underbara Ispahan med, detta pain de seigle? Vad krävs det för kunskaper för att baka såna där fina macaronger? Verkligen inte samma typ av kunskaper som…
Snart kommer de där 10 små korvar blir lussebullar! Här får ni en liten film som kanske kan hjälpa er inför helgens lussebaket! En liten grej som jag har glömt…
En fin surdegsbaguette En glad bagare Lätt som en plätt… Eller lätt som en baguette! Kanske gillar du: La baguette de seigle! La baguette à deux croutons! Baguette La baguette…
Nu har jag tagit fram min fantastiska saffran.Marinerad, eller jag skulle lika bra kunna säga konfiterad 1 år i Fine de Champagne och råsocker, i mörkret i mitt kylrum. På…