Våga!
Min Matfer-våg slår alla elektroniska fiffiga andra vågar! Den har vägt 300 till 600 kg deg, 6 dagar i veckan sedan mars 2004! Sliten o fin 🙂 Idag vill jag…
Min Matfer-våg slår alla elektroniska fiffiga andra vågar! Den har vägt 300 till 600 kg deg, 6 dagar i veckan sedan mars 2004! Sliten o fin 🙂 Idag vill jag…
Dags att släppa semlorna!! Trots att det känns jätte tidigt, har vi börjat baka semlor på PF! Jag försökte hålla i mig så länge så möjligt men nu i helgen…
En superfin äppelpaj! Nej jag har inte tröttnat på att göra bakfilmer! Årets första film handlar om en stor klassiker i Frankrike: Äppelpaj! Enjoy Kanske gillar du: Baguette Från smördeg…
Tredje Gulddraken i rad… I mina galnaste drömmar hade jag inte ha kunnat förbereda mig för detta! 20 år av mitt arbetsliv som bara koncentreras sig i en magisk helt…
Ascorbinsyra, Jag ville skriva detta brev för länge sen. Jag vet inte riktigt varför jag inte kunde hitta de rätta orden tidigare. Jag kanske var för feg eller bara helt…
Vita bönor, saucisses Lyonaises, anka, lamn, kanin, massor med tid och kärlek…..Så går det till om man gör en riktigt bra Cassoulet.I helgen, servera vi det till våran brunch tallrik.Merci…
Drakbrödet smaka bra! I natt fick jag en bra anledning att baka min ”clin d’oeil” Gulddraken pain de seigle… Vi blev nominerad i kategori bästa café igen, för tredje år…
Voila, min näst favorit viennoiserie klart att äta 🙂 Gå med på Petite France Facebook grupp och du kanske kan vinna två VIP platser till Bocuse d’Or i Lyon! Var…