Kurser för hemmabagare!
Vadå, macarong avsmakning (eller avnjutning) under en surdegsbröd kurs?? Nu släpper jag några datum för surdegsbröds kurser med mig på Petite France. Under två dagar kommer vi att lära oss…
Vadå, macarong avsmakning (eller avnjutning) under en surdegsbröd kurs?? Nu släpper jag några datum för surdegsbröds kurser med mig på Petite France. Under två dagar kommer vi att lära oss…
Damien med mig på Sveriges Bästa Bords 20 Års festen på Operakällaren. Trots vi jobbar ihop och spenderar otroligt mycket tid tillsammans är vi inte så ofta båda två på…
Under locket, Bara kärlek! Haaa l’amour! Hej alla mina älskade vänner! För Alla Hjärtans Dag har vi bakat en unik Macarong med smak av röda bär och mjölk choklad. En…
På tallriken: En god potatis mos, Pernod brässerad fänkål och en ugnsbakat tomat med vitlök och timjan. Nu har sejen badat klart! På med en varm tomat-vinägrette. Et voila, dagens…
Livarot fermier. Vacherin. Tomme de chêvre. Neufchatel au lait cru. Som ni redan vet alla, jag älskar ostar! Min goda vän Monsieur Mats kommer varje vecka med fantastiska utvalda ostar. …
Så här ser det ut när man blanda en brioche med händerna. Det var mycket kurser i veckan… Surdegar, stora limpor och mycket bröd politik! Det är underbart att kunna…
Kan en blod korv vara vackrare än så här? Kanske gillar du: En rouge et noir !
Två ”äkta” pain au levain direkt ur ugnen! Levain… Vad är det för något? Igår ringde en känd bagare till mig och frågade mig detta fråga! Det är helt otroligt…