Éclair au chocolat!
Dop momentet! Et voila, en éclair är född! Dags för de att lämna Petite France och göra någon lycklig. Éclair är en symbolisk dessert för mig efter att jag och…
Dop momentet! Et voila, en éclair är född! Dags för de att lämna Petite France och göra någon lycklig. Éclair är en symbolisk dessert för mig efter att jag och…
Valrhonas choklad…. Jag vet inte vad de heter. Pinnar eller sticks? I alla fall, efter att jag har testat en hel del olika ”batons de chocolat” har jag bestämt att…
Hallon tartelette hälsar våren välkommen! Tartelette aux framboises Recept för 12 st Crème pâtissière 30 g äggula 75 g ägg 75 g socker, ordentligt mixat med stavmixer 20 g…
Mina fina pavé i stenugnen efter 25 minuter. Idag fick jag lära mig att det inte går att säga att jag har haft ”bortamatch” när jag åker till någon annans…
Stockholm sover och jag bakar! Just nu är vi med ett program på TV6 som heter Stockholms natt. Namnet säger ganska tydligt att det handlar om natt människor… Det är…
Nya versionen! Croissant filmen var min första med brister och oklarhet… Istället för att putsa den gamla filmen jag gjorde ett nytt video som blev snyggare och tydligare! I receptet…
Mille-Feuilles eller Tusenblad! Mille-Feuilles är min pappas favorit dessert.. Det kan förklara varför jag har alltid försökt göra den så bra det kan går! Tre lager smördeg och två lager…
Rätt svar var: Ficoïde glaciale eller issallade! Så vackert och så gott! Stort grattis till Lisa som tar hem den fina låda! Det är helt sjukt hur duktiga ni har…