Rabarber/jordgubb smulpaj.
Sommaren närmar sig 🙂 Rabarber/jordgubb smulpaj Recept: Mördeg 80g ägg gula 160g råsocker Vispa fluffigt 225g vetemjöl 5g bakpulver Sikta ihop över ägg blandningen och blanda med en slikipot. 200g…
Sommaren närmar sig 🙂 Rabarber/jordgubb smulpaj Recept: Mördeg 80g ägg gula 160g råsocker Vispa fluffigt 225g vetemjöl 5g bakpulver Sikta ihop över ägg blandningen och blanda med en slikipot. 200g…
Surdegs pain au chocolat till frukosten 🙂 Jag upptäckte att ugnen var det bästa jässkåpet hemma. Det är mörkt, tyst, varmt och lufttätt. För en bra jäsning behövs både fukt…
Fina surdegsbröd vi bakade i morse! Dag 2 på Bagarstugan i Norrköping! I morgon ska vi får veta om det går bra med att baka surdegs kanelbullar utanför Stockholm 🙂 …
För ganska precis 1 år sedan skrev jag ett inlägg som har påverkat min bagare liv otroligt mycket! Jag fick komma ut från min trygga Petite France och resa genom…
Premiär för den nya 8 Macarong låda. Efter 8 månader prov och test och prototyper av alla sorter har vi äntligen fått leverans av ”The Box”. Äntligen… Den nya Macarong…
Pain de seigle gjorda på Meteil mjöl. Jag har drömt om det och nu är den här, i en 25 kilos påse! Meteil mjöl är en revolution i mjölvärlden!Ska sakta…
Ma poule! Den här silhuetten väcker många minnen från min barndom! Påsk… Pâques på Franska, var för mig nästan lika viktig som jul. Vi (mina bröder och jag) fick gå…
En tunn skiva rostad lantbröd. Jag hade en kurs i helgen med 10 underbara, genom passionerade hemma bagare på Petite France. Det blev som vanligt mycket bröd politik och olika…