Tartelettes!
Möraste smörkolan! Tartelette med körsbär och rostade pistaschenötter. Citron tartelette. Kanske gillar du: Mon müsli à moi. Härlig dag! Tartelette death by chocolate! mera idag! En liten dadel dessert för…
Möraste smörkolan! Tartelette med körsbär och rostade pistaschenötter. Citron tartelette. Kanske gillar du: Mon müsli à moi. Härlig dag! Tartelette death by chocolate! mera idag! En liten dadel dessert för…
En fransk/svensk paella! Det blev olika fiskar och skaldjur istället för kött. Marinerade tomater ska stoppas i ugnen i ett par timmar. I går var det Paellafest i Kungsträdgården och…
Så här ser slottet ut. Ingrid och en surdegs-vetedeg Den vackraste fönster jag har sett skulle ge sin själ till Bjärka-limpan. Undrar du fortfarande om det är viktigt att snitta…
Vem kommer att forma den finaste bulle? I samband med min lilla kanelbulle film gjorde vi en ”hur knyta man en bulle” tävling. 4 stolta fransmän Tävlingen blev oavgjord och…
Min Sverige runt fortsätter och just nu befinner mig jag på underbara nya slottet på Bjärka-säby, nära Linköping. Slottet drivs av Pingstkyrkan och visar sig vara ett slags refug för…
Idag tänkte dela med mig av min kanelbulle recept. Den är enkelt, bra och bullarna jäser bara på flytande surdeg. Recept: Degen: 750 g vetemjöl, gärna ekologiskt och utan tillsatser…
Idag tänkte jag dela med mig av mitt bästa hemma-surdegskanelbulle-recept. Det är enkelt, otroligt bra och bullarna jäser bara på flytande surdeg(med både råg och vete mjöl) under 24 timmar…
På söndag bakade jag med en liten 18-åring tjej. Hon hade varit på mig ganska länge för att just kunna vara med mig, en bagardag, på Petite France. Den typ…