Våra fina framtida konditorer och bagare!
Här är framtiden! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter 3 intensiva dagar på Burgårdens utbildnings centrum i Göteborg. Där utbildas framtidens konditorer och bagare från hela landet.Som jag har…
Här är framtiden! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter 3 intensiva dagar på Burgårdens utbildnings centrum i Göteborg. Där utbildas framtidens konditorer och bagare från hela landet.Som jag har…
Efter en lyckas helgkurs om surdegsbröd för hemma bagare ska jag till Burgårdens utbildnings centrum i Göteborg för att hålla en Föreläsning/kurs om bröd och dessert.Det kommer att bli skit…
Nu kommer det… inlägget som jag trodde jag inte skulle behöva skriva, någonsin.Mitt älskade Petite France är sålt. Det är inte mitt längre! Om ni bara visste hur mycket jag…
Hallon tarteletter helt nakna, eller nästan! På franska skulle man säga ”sous un habit de lumière” (någon som kan översätta?) Macarong spritsning med pärlor 🙂 Utrustningen som behövs för att…
Här är min nya kaffe bryggare. Man koka vattnet först. Häller vattnet på den nymalda kaffet. Et voila! Svart kaffe som jag älskar den. Inget mer, inget mindre! Det tog…
Ett enkelt lösning för dig som inte har en snittkniv! Jag har väntat länge på en beställning av snitt-knivar från Mallard-Ferrière i Frankrike och nu efter 1 månad säger de…
En liten jordgubbs tartelette som blev en liten film 🙂 Kanske gillar du: Världskända religiösen… Blanda och blunda! En liten trailer… Nostalgi och degterapi! Jag skulle göra vad som helst……
Hur känner man igen en nypressad apelsinjuice? Ni har säkert undrat någon gång när ni är på café när juicen i montern skiktat sig, är den färskpressad eller inte? Ja,…