Hemma bäst!
Vad ska jag göra med dig lilla fina surdeg när jag är borta? Som ni redan vet tycker jag att det är riktigt löjligt med att det ”öppnades” ett surdegshotell…
Vad ska jag göra med dig lilla fina surdeg när jag är borta? Som ni redan vet tycker jag att det är riktigt löjligt med att det ”öppnades” ett surdegshotell…
En ros till dig Fanny från Alvar&Ivar! På västkusten, närmare sagt Göteborg finns en bagaretjej som älskar gott och äkta surdegsbröd precis lika mycket som jag! Hon blir lika förskräckt…
En liten sommar bild! Oj vilken vecka! Jag har bakat så himla mycket i min nya baktråg. Baktrågen som lika gärna skulle kunna kallas för badkar eftersom den är så…
Detta är den största midsommarstången jag någonsin har sett! Tufft var det! Det tog 30 minuter men det gick bra till slutet! Och det dansades och dansades! Dags att lämna…
Et voila, en brioche de Nanterre (10 små bollar i en avlång form) Kanske gillar du: jätte brioche feuillettée på 2,5 kg ! Brioche Det blir brioche ”ponpon” imorgon Måltidensakademin……
Nu börjar årets viktigaste helg efter julhelgen: Midsommar!För min familj innebär, som varje år, att åka till Åland och fira med familjen där. Efter att ingen orkar laga mat den…
Fina brännässlor Schalottenlök, vitlök, timjan, rosmarin och… lite smör 🙂 Vårlök och en citron… Både ekologiska så klart! Här se man de farliga små taggar som gjorde mina bagar fingrar…
Original eller kopia? Nu kommer ni tycka att jag är lite tjatig när jag säger att äkta surdegsbröd är utrotningshotat, men tyvärr är det så! Den största orsaken är att…