La terrine de foie gras au torchon!
Jag vet redan att många kommer att hata mig för detta inlägg men tyvärr kan jag inte tänka mig en jul utan anklever terrin på bordet! Jag kommer inte försöka…
Jag vet redan att många kommer att hata mig för detta inlägg men tyvärr kan jag inte tänka mig en jul utan anklever terrin på bordet! Jag kommer inte försöka…
Affischen med magiska flygande degklumpar. November 2010 kom in i mitt liv en sådan person som man inte tror finns! Hon heter Amra, jobbar på Sveriges Radio och en november…
Så här bakar man bröd enligt skolboken! Ja, min bransch är riktigt sjuk… Ett av symtomen av den där kroniska sjukdomen min bransch lider av, är det låga engagemanget i…
Tillsammans med Nisse och Stefan! Kolla vilka fina surdegsbröd vi bakade för programmet ”här har du din mat” på SVTB igår. Det var riktigt kul och intressant lika mycket för…
Foie gras är så gott! Jag har varit i Frankrike under helgen. Eftersom jag kommer att spendera julen här i Sverige gjorde vi en ”minijulmiddag” med familjen. Vi åt så…
Ett glad gäng hemma bagare! Före helgen hade jag min fyrtionde surdegsbrödkurs på Petite France (inte gänget på bilden som var med tidigare i år)… 40 st kurser! Helt otroligt…
Et voila! Detta är troligtvis det godaste lussekattdeg jag har gjort någonsin! I år för första gång sen jag har flyttat till Sverige kommer jag inte behöva känna stor press…
Här är jag… Idag var jag med en jätte roligt och intressant projekt! Ingenting jag kan förklara riktigt utan att jag blev kopplade till massor med olika sensorer som känner…