Langue-de-chat
Snart släpps min film om langues de chat. Stay tuned! Kanske gillar du: mille-feuille Våren är här, dags för att baka en fougasse! Uppstart av världens bästa vår 2014 Det…
Snart släpps min film om langues de chat. Stay tuned! Kanske gillar du: mille-feuille Våren är här, dags för att baka en fougasse! Uppstart av världens bästa vår 2014 Det…
Lite snacks till tolvslaget:) Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år 2012! Kanske gillar du: Gott nytt år 2013! Vi börjar med några crèpes… Ett nytt blogg…
Undrar ni vad vi skrattar åt? Snart blir 2011 bara historia och jag tänkte göra en liten tillbakablick av året som har gått! Så mycket har hänt! -Året 2011 började…
Julaftons bûches… Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men så här såg ut desserten idag på familjens julmiddag. Jag som är så van att ha allt utrustning…
När man gör en ganache (chokladkräm) måste man emulsionera den varma chokladen med den varma grädden! Bûche au chocolat. Recept: Choklad biscuit till rulltårtan: 100 g vetemjöl 240 g mandelmjöl …
Hallon, söta och solmogna som jag frös in i somras! Det kommer kanske lite sent till julafton men här ska ni få recept till min favorit bûche. Bûche är ett…
Sadla om kanske… Nu att 2011 håller på att ta slut tittar man bakåt för året som har gått men framförallt framåt för året som kommer! I år, jag har…
Justine Lagache och Carl Kleiner med mig framför ugnen: Dream team! Vilket jobb vi har gjort tillsammans i år! Snart ska boken gå på tryck… Spännande! Ja, mina fina killar…