Fullbokade surdegsbrödkurser…
Det har varit riktigt tufft att hänga med det stora trycket jag har haft de närmaste månaderna med surdegsbrödkurser! Jag är en hantverkare och det är viktigt för mig att…
Det har varit riktigt tufft att hänga med det stora trycket jag har haft de närmaste månaderna med surdegsbrödkurser! Jag är en hantverkare och det är viktigt för mig att…
After work med Stockholms SBK och här få ni träffa Amanda som praktiserade på Stinas bageri men just nu jobbar hon i Pau (Pyrenéerna). Jag är helt säkert ni…
Damien och jag åkte 10 mil söder om Lyon för en dessertkurs och lite annat roligt 🙂 Det var jätte kul att för en gång skull delta i en kurs…
Ja… de där ”några” kilo på magen är direkt importerade från Lyon… Det var så roligt att åka till Tain l’Hermitage med brorsan Damien och delta i en kurs på…
Här kommer en liten film om hur jag gör mina pannkakor! Kanske gillar du: Jag skulle göra vad som helst… Surdegs semla? MATbröd dag 2… Det franska…
Make-up! Det krävde några lager 🙂 På torsdag fick jag den stora äran att få vara med Go’Kväll på SVT. Programmet spelades i direkt sändning från Umeå. Skit kul! Jag…
Kolla vad jag har hittat! Des petites morilles 🙂 Fransk vitlök som inte har mognat på en båt från Kina. Solmogna paprikor i april? Ja, i Tunisien är solen på…
Har jag börjat jobba på ett blomsteraffär? Njä, jag gjorde bouquets garnis till festen! Igår var det ett högpunkt i min surdegsbagareliv: Det var releasefesten för min bok! Några saker…