Grilltips från en surdegsbare…
Lite ormbunke och höggräs nyplockade i skogen… En stor och fet fläskkarré. Jag grillade alla sidorna på högvärme. Salt, peppar, timjan och rosmarin och sen rullade jag köttet in i…
Lite ormbunke och höggräs nyplockade i skogen… En stor och fet fläskkarré. Jag grillade alla sidorna på högvärme. Salt, peppar, timjan och rosmarin och sen rullade jag köttet in i…
Et voila! Nu saknas bara en signatur… Jag håller på för fullt med att skriva manuset till min sommar program som kommer att sändas den 14 juli kl 13 på…
Så här såg ut på ICA’s ”surdegshyllan” igår 🙂 Som jag skrev före fredag är surdegen från jästbolaget inte en riktigt surdeg eftersom den har ingen jästkrafter… Inte ens jag…
Min lingon bröd…Alldeles nyfödd! Kampen mot brödindustri fortsätter! Jag skulle verkligen vilja att man skulle ge tillbaka sitt status till det goda svenska brödet. Och nu jag menar det riktiga…
Dagen Pella kom till vårt hem för snart 3 år sedan, var hon inte större en ett litet ägg 🙂 Här får ni träffa Pella, min léopardsköldpadda! För mig är sköldpaddan…
Så här såg det ut utanför TV4s godsmotagning på söndag morgon kl 06! På söndag var jag med på Nyhetsmorgon och bakade några desserter. Det är alltid lika kul att…
Fina Göteborg! Före veckan åkte jag igen till Göteborg. Jag var granskare till intagningsprovet av YH utbildningen som Konditor/bagare som börja nu efter sommaren. Först vill jag gratulera alla 20…
Förra torsdagen satte jag mig på en Skogaholmslimpa, framför 100-tal journalister, mitt på en presskonferens… Det blev skandal så klart och min mailbox blev ganska direkt laddat med upprörda reaktioner!…