Surdegsbröd ute i Skärgården och några tips!
Surdegar…Surdegar…Surdegar!!! Varje gång jag kommer till ett nytt bageri ser det ut så här! Olika surdegar av olika färg och olika modeler… Vad har de gemensamt? Att de mår illa…
Surdegar…Surdegar…Surdegar!!! Varje gång jag kommer till ett nytt bageri ser det ut så här! Olika surdegar av olika färg och olika modeler… Vad har de gemensamt? Att de mår illa…
Cissi är årets konditor 2012! Som ni visste redan säkert var det 10 års jubileums för chokladfestivalen på Nordiska Museet före helgen. Vid det tillfället koras som varje år den…
En liten höstig bild 🙂 Nu är tävlingen avslutade! Tack ni alla som var med. Jag vet att frågorna var ganska svåra och jag tror inte att tidigare förut har…
Söndagens teman på Nyhetsmorgon var BULLAR! Första bullen var en saffranknytt med pistasche och korinter. Saffranknytt med pistach och korinter Jag använder alltid inlagt saffran som har marinerat i Cognac…
Tävlingen går för fullt! Det är riktigt roligt att läsa allas tävlingsbidrag 🙂De senaste veckor har det varit extremt mycket att göra… Många kurser av olika slag, föreläsningar etc… Jag…
Jag är hemskt ledsen att min senaste tävling gick åt skogen! Jag kunde helt enkelt inte utse någon vinnare… De fina priserna jag hade lottat ut sist finns fortfarande kvar…
Vad heter du fina brödet? Sverigebröd, urbröd, glad-degsbröd, kärleksbröd, T.O.K bröd, blygbröd, helbröd, lyckobröd, jäsbröd, hedersbröd, ärligbröd, själbröd, passionbröd, bara bröd, ekosur, konstbröd, rentbröd, rusgedbröd, äkta syrat bröd, nakenbröd, vivainbröd,…
”Varje bröd jag bakar har kärlek som huvudingrediens” Surdegsbröd med jäst och bakat på industrimjöl laddat med tillsatser, fusksurdeg på burk i kyldisken, surdeg i pulver man bara tillsätter, levainbrödet…