Macarong: La recette!
En macarong med mjölkchoklad och passion ganache. Recept för 30 macaronger (60 skal) 225 g mandelmjöl 225g ekologiskt florsocker 225 ekologiskt strösocker 75g vatten 250g äggvitor separerade för 2-3 dagar…
En macarong med mjölkchoklad och passion ganache. Recept för 30 macaronger (60 skal) 225 g mandelmjöl 225g ekologiskt florsocker 225 ekologiskt strösocker 75g vatten 250g äggvitor separerade för 2-3 dagar…
Idag vad det dags för lite bakning på TV4! Dagens teman var Macaronger! Ja, för dagens teman behövde jag en riktigt expert! Damien är faktiskt en av världens bästa på…
Glada och nöjda kursdeltagare! Just nu håller jag på att planera surdegsbrödskurserna till början på 2013. Ni är över 400 personer som har redan anmält er och det vet jag…
Så här ser ut Måltidsakademin i Grythyttan! Min bok ”den franske bagaren” har vunnit pris på fredag! Svenskamåltidsakademin med Carl Jan Granqvist på spetsen väljer varje år de bästa böckerna…
Nu ligger jag lite efter med min bloggande… Det är så mycket jag har att berätta om veckan som har gått! Jag börjar från början: Som jag skrev sist har…
En vackert höstig dag… Åkte jag Oskarshamn… På vägen ditt var jag tvungen att stanna flera gånger för att naturen var så fantastiskt vackert! Veten är redan på gång i…
Och en vinägerkruka måste flyttas! Idag har jag flyttat! Hej då Stora Essingen… Där har jag bott de senaste 10 åren och det känns lite sorgligt att lämna ön. Fast…
Kom till mig lilla fina goda stenmalda mjöl! Hur viktigt är kvalité på råvarorna när man pratar om brödhantverk? Det är en fråga som dela branschen med tårar och blod!…