Franska skolan och en artikel i OT…
Som jag berättade tidigare i veckan hade jag föredrag på franska skolan på Östermalm. Franska lärare föreningen hade anlitat mig för att prata om mitt yrke för alla dessa fina…
Som jag berättade tidigare i veckan hade jag föredrag på franska skolan på Östermalm. Franska lärare föreningen hade anlitat mig för att prata om mitt yrke för alla dessa fina…
Tidigare i veckan var jag på ett mathantverks träff organiserade av Eldrimner på Hökeriet i Vallentuna. Där var det 40 tal mathantverkare som fick chansen att vissa det de håller…
Den där lilla bröd bakade jag hos Petra och Magnus! Vinnaren till den senaste tävlingen fick sina priser igår… Champagne provningen och det jag hade aldrig gjort förut och kallat…
För några veckor sedan blev jag kontaktad på FB av en lärare på konditori/bageri Gymnasie. Frågan var om jag kunde hoppa in som lärare i konditori/bageri programmet några månader pga…
Visby muren… I veckan var det dags för mig att åka tillbaka till Gotland för en surdegsbrödkurs på Elfrida Andrégymnasiet. Där har de en av landets bästa konditori/bageri gymnasieprogram! Så…
Med Carina Brydling, Sigrid Bárány och bästa Håkan Larsson, matpanelen som svarade på frågor från Recept.nu läsare. Det var Mitt Kök mässan i helgen… Helt galna dagar har det varit…
Jag får otroligt mycket brev hela tiden. Många blev inspirerade av min Sommar i P1. Massor med ord som min lilla hjärna processar, filtrerar och analyserar varje dag och som…
På lördag ska jag ta fram min lilla röda Vespa och köra till Älvsjö mässan för att baka. Ha ha ha! Ni som läste söndagens Dn (i alla fall bilagan)…