Mitt vörtbröd!
På söndag bakade jag vörtbröd på Nyhetsmorgon. Här är det klippta avsnitt på baket! Här är receptet till 2-3 fina vörtbröd: 1 liter färskvört. Det hittar man på bryggeri, välsorterade…
På söndag bakade jag vörtbröd på Nyhetsmorgon. Här är det klippta avsnitt på baket! Här är receptet till 2-3 fina vörtbröd: 1 liter färskvört. Det hittar man på bryggeri, välsorterade…
Hur ser ut framtiden av hantverksbröd? Det är en bra fråga, eller hur? Det pågår en hel del diskussioner just nu där livsmedelsindustri tar ledningen och påverka politiska beslut mot…
Före söndag var jag på Nyhetsmorgon och lagade kyckling på 3 olika sätt. Inte vilken kyckling som helst var det eller, utan långsamt växande tuppar och hönor från Bokeslundsgård och…
Recept till ugnefär 20 pannkakor 400 g enkornsmjöl (fullkorn och stenmalet) 8g havssalt 100 g socker 300 g ägg (ca 6 stycken) 400 g mjölk eller havremjölk (4 dl) 150 g…
-Sébastien! Réveille-toi, p’ti gars. Min pappa skakar mig försiktigt när jag ligger i min säng, det är mitt i natten. -Vakna Sébastien, vakna! il faut que tu viennes me donner…
Vad jag älskar röda vinbär! Jag tittade i buskarna i morse och blev så himla sugen på att göra en ”gelés de groseilles” Alltså rödavinbärsgelé. Jag plockade ungefär 3 kg…
Det var den efterlängtat White Guide galan för ett litet tag sedan… Ni vet, guiden som sammanställer Sveriges bästa kaféer. Här på scenen är det Lena Ilkjaer, chef redaktör till…
Vilken succé det blev före helgen under Smaka på stockholm! Vi hade byggt ett bageri mitt på Kungsträdgården och där bakade 22 av dem bästa bagare vi har…