Konditor och bagare: Ett yrke för idioter?
Ja! Nu är jag förbannat… Igen!Jag bläddra i min mailkorg och försöker att komma i kapp lite när jag sitter på tåget mot Göteborg och där hamnar jag på ett…
Ja! Nu är jag förbannat… Igen!Jag bläddra i min mailkorg och försöker att komma i kapp lite när jag sitter på tåget mot Göteborg och där hamnar jag på ett…
Här har ni en mini hemma bagare… En starkt kandidat till Hela Sverige Bakar säsong 2025 🙂 Ni som bakar för fullt hemma i stugorna har säkert redan hört att…
Så här blev dagens semla! Tilde och Peter tyckte om de verkligen! Det var jätte kul att baka semla idag på Nyhetsmorgon och trotts ett späckade schema hann jag säga…
Idag, precis innan semmel hysterin som kommer att slå Sverige i morgon tänkte jag ta min allvarligaste ton och prata om ett otroligt viktigt grej: GMO och hur vår mat…
Semlor! På tisdag är det fettisdagen! Just nu bakar jag för fullt och det doftar ljuvligt i mitt kök. Mandlarna ligger i blöt och dessa fina dinkel/surdeg/handknådade bullar är i…
Ser den ut så här? Eller så där! Handlar det om hur inkråmen är? Eller är det utseende på skorpan som räknas? Eller kanske både och… Vad gör en bröd…
En mille-Feuille topping! Så var det några bakverk med smördeg som grund på Nyhetsmorgon söndag. Recept kommer att finnas på Recept.nu under veckan… Har fullt upp just och har inte hunnit…
350g 52 cm och 5 snitt… Som ni kanske redan vet finns det många regler i baguettebakningen… Längden, vikten och utseendet är reglementerat i Frankrike och det gäller att baka…