Le pavé !

sebastien Uncategorized 4 Comments


Pavé är ett bröd jag har bakat i många år . Den har utvecklat otroligt mycket senaste året !
Varje morgon är jag lika lycklig när den spriker så fint …..
Recepten är väldigt enkelt men det är metoden så kräver mycket vila , vik och lite mer vila och vik igen under 2 dagar !
Slut resultat är ett fantastisk bröd ! Smaken blir olika gång till gång men skorpan alltid lika tjock .
enjoy !

sebastienLe pavé !

Comments 4

 1. Anonymous

  Hej Sébastien, trevlig blogg!
  Du har inte lust att bjussa på receptet på det här brödet? Inklusive jäsning och vikningar förstås.
  Mvh Niklas

 2. sebastien

  Hej Niklas , om du hade jobbat med mig skulle du veta vad är min ideologi när det gäller recept ! Pavén är ett komplex bröd , det är det som gör den intressant ! Det vore idiotiskt av mig att ge recepten i några rader med lite vikning och tips ,du skulle blir besviken av resultatet .

 3. Anders Loong

  hej
  köpte din bok för 2 månader sen å jag har inte haft en tråkig stund i köket…..ibland med blandat resultat….men jag har kul.en fråga när jag har gjort klart pave´n blir vissa partier i brödet väldigt kompakta.(inga luftbubblor i brödet)
  vad har jag gjort för fel eller är det så…???

 4. sebastien Boudet

  Hej Anders! Vad kul att du har det bra i köket med min bok 🙂 Det är lite svårt att säga vad kan ha gått fel. Det bästa vore om du skickade en bild på brödet på mitt mail (inkråm och hela brödet) Och då kommer jag kunna försöka hjälpa dig!
  Jag håller på just nu med pavé filmen… Du kanske hittar dina svar där 🙂

Leave a Reply