Les trois piliers! Smak, volym och skorpan!

sebastien 22 Comments

Ingenting slår smaken av en mogen Vacherin.
Stolta Madeleines kakor som reser sig upp så vackert.
Tjock ock skulptural skorpa…Precis som det ska vara!

Idag fyller jag 35…. 
Jag har längtat och längtat och nu är jag där! Vuxen och klok!
Nästa vecka, för 20 år sedan valde jag att utbilda mig som konditor.Alla(inkluderat mina föräldrar) var emot mig och tyckte att jag skulle fortsätta studerar och blir arkitekt, ingenjör eller läkare!  
15 år gammal och jag visste redan bom säkert vad jag ville jobba med för resten av mitt liv: Mat, bröd och dessert!
Jag var så rätt och ångrar mig inte ett tugg!
Hurra, hurra, hurra, hurra för min dubbelt födelsedag! 
Tack ni, alla mina kära kunder och läsare för att ni finns och gör mitt livs meningsfull!
sebastienLes trois piliers! Smak, volym och skorpan!

Comments 22

 1. Anonymous

  Stooooort Grattis!!! Tur att du inte blev läkare eller nått annat som dina föräldrar ville för då skulle vi ha missat alla dina goda konstverk och det hade varit sorgligt. Görel.

 2. Elena

  Grattis grattis. Om någon har valt rätt i livet tror jag det är du. Kanske kan jag förundras över att du valt att bo i ett kallt och mörkt land som Sverige. Men alla har sina skäl. Så hade också min cypriotiske far, på 60-talet (därför jag är här idag, haha). Men vi är väldigt tacksamma för att du tar med dig fantastiskt matkultur (det är som extra solsken), för det behövs verkligen här. Hoppas du har en bra dag.

 3. Maria

  Grattis!!! Vi är nog alla glada att du valde detta yrke, är så skoj att läsa din blogg och se hur du brinner för ditt yrke. Jag hoppas att jag är likadan 20 år in i branschen. Hoppas du får många många år till att inspirera människor. //Maria

 4. cookiesandcream

  Bon Anniversaire !!
  Jag älskar läsa denna blogg, jag blir sa oerhört inspirerad !
  Lycka till med allt i fortsättningen ! Vi hade era macarons igar pa en jobbtillställning och de var helt fantastiska ! Superbe !

 5. sebastien Boudet

  Stor tack allihopa! Jag hade aldrig fått så många grattis…

  En 15 mm tyll är ett rostfritt cylinder med en öppning. man stoppar den i spritspåsen och spritsa genom den så det blir jämt.
  Finns på cordon bleu eller många web butiker.

Leave a Reply