Gluten allergiker sökes!

sebastien 5 Comments

Jag söker personer som är gluten allergiker och som vill hjälpa mig att förstår hur gluten allergi fungerar.
Du måste vara över 18 år och bor i Stockholm.
Maila mig HÄR om du är intresserad.

sebastienGluten allergiker sökes!

Comments 5

  1. Emil O.

    Ska någon till slut lösa gåtan med glutenfri surdeg? Om det är någon som kan fixa det så borde det vara Sebastien skulle jag tro. Vad jag fattat är det krångligt, har i och för sig inte testat själv.

  2. Anton

    Min sambos syrra är glutenintolerant, allergisk är man inte mot gluten. Det som händer är att “tarmluddet” tar skada och man kan inte ta upp näring från den övriga födan. När ovan nämnda person var liten och kunskapen kring glutenintolerans inte lika hög hade man svårt att förstå varför hon var så himla smal, såg ut som ett “biafrabarn” som läkarna sa då.

Leave a Reply