Ny utställning på Petite France

sebastien Leave a Comment

Bild: Caroline Jensen
Bild: Irene Wiiks
Bild: Liz Wijks
Liz Wijks bilder ur serien Norra Värmland visar träden, vattnet och de djupa skogarna. Liz har också fotograferat i stadsmiljö och Stockholms stadshus i ett speciellt ljus. Bilderna är tagna under 2009.
Irene Wiiks bilder ur serien Dimma i Stockholm visar Stockholm i ett stämningsfullt ljus och i ett romantiskt skimmer. Bilderna är tagna under 2009.
Love in Stockholm är ett pågående projekt av Caroline Jensen som inleddes 2008. Bilderna handlar om vardagskärlek mellan människor i Stockholm. Situationerna är influerade av verklighet, film och fantasi och har skapats tillsammans med kärleksparen.
Kom och njut från och med torsdagen den 13 Januari på Petite France. 


sebastienNy utställning på Petite France

Leave a Reply