La Saint Valentin!

sebastien 11 Comments

Under locket, 
Bara kärlek! 
Haaa l’amour! 
Hej alla mina älskade vänner!
För Alla Hjärtans Dag har vi bakat en unik Macarong med smak av röda bär och mjölk choklad. En len och mjuk ganache som bara smälter i mun. Precis som kärleken, denna macarong ge inte allt på en gång, efter några sekunder bara, sprider sig kärleken över hela kroppen!
sebastienLa Saint Valentin!

Comments 11

 1. Anonymous

  Fiiiiina! Kan man köpa de i den fina kartongen? Helt underbara. Kan inte tänka mig en bättre Valentin-present än en låda fantastiska macaronger!
  Snygga och proffsiga bilder förresten 🙂
  /Lena

 2. Ellinor Forje

  Salut!

  Jag närvarade nyligen på en på press release på Berns för Lovisa Burfitt’s nya porslin servis. Där blev vi bland annat bjudna på jätte goda bakelser från ert bageri. J’adore les macarons! Men era petit -choux var också himmelskt goda. Vad var det i dem? Det var inte grädde, nåt annat som jag inte kan sätta min finger på. Vill ni dela med denna information, då jag snart ska lägga upp ett lite reportage på min blogg? Jag ser fram emot att höra från er då.

  Bisous.

  /Ellinor

 3. sebastien Boudet

  Grattis i förskot med bröllopet! Vilken bra dag ni valde…
  May the best days of your past be the worse days of your future… Brukar vi säger på franska!

  Ja Lena, vi har 20st macaronger i en låda eller 8 st… Beror på hur mycket man älskar 🙂
  Kul att du tycker att mina bilder ser proffsiga ut! Jag lär mig lite till varje dag.

  Tack Karin och anonym!

  Vad bra med press releasen på Bern’s, att det gick bra alltså! Det är ett viktigt stället för mig efter att jag har jobbat där!
  Crèmen i éclair som var på festen är en choklad crème pâtissière.
  Man gör som en vanligt vanilj crème med mindre mjöl och maizena i och smälta i en blandnig av mjölk ock mörk choklad! Sjukt gott!
  Skicka en länk när du har skrivit klar din inlägg, alltid kul att läsa andra om oss:)

  Ja, jag vet Alexandra…. Mjölk choklad, och desuttom jivara…

 4. Anonymous

  Hej Sebastian,

  Helt underbara bakverk du gör, har en fråga ang. French Pear Charlotte är det svårt att göra vilka ingredienser behövs det, jag har ätit det en enda gång i Frankrike och kan tyvärr inte hitta en exakt Pear Charlotte Cake i Sverige. Hjälp jag är så sugen, kan inte du visa oss hur man gör. Snäääääälla

 5. Claudia

  Det ni gör på petite france är helt fantastiskt. jag besökte er när jag sist var i stockholm och jag längtar redan tillbaka. Ser fram emot att komma tillbaka på ett nytt besök.

  Glad alla hjärtans dag!

Leave a Reply