Tips om surdegsbröd, ja gärna!

sebastien 5 Comments

Äkta pain au levain…Tillsatsfritt 🙂  
Idag börjar ett serie av 6 avsnitt om surdegsbakning tillsammans med Mat och Vänner. 
Första tipset hittar du HÄR.

PS: glöm inte på torsdag tävlingen “gissa frukten”

sebastienTips om surdegsbröd, ja gärna!

Comments 5

 1. Ida

  Hej! Jag var med på din dessertkurs tidigare i år och testade idag göra blåbärscurd av förra årets skörd efter ditt halloncurd-recept vi fick på kursen. Herrejävlar vad gott det var! Tack för ett fantastiskt recept som går att variera i oändlighet. Skrämmande gott.

 2. Emil O.

  Texturen på bröd ska bli intressant. Jag har en känsla av att jag kanske kör på lite för lös deg, den är svår att rundriva och forma för jäsning utan korg tycker jag. Sen är det kul att arbeta på sin formningsteknik också =)

 3. sebastien Boudet

  Tack Ida! Kul att min recept lever vidare med till o med nya vinklar!

  Anders: Jag har bara en recept för alla mina bröd och den går inte bara att skriva i en blogg. Hela min bröd filosofi måste förklaras tillsammans med recepten…Annars är recepten meningslös och brödet själlös…

  Tack Rebecca!

  Emil: inget fel med lösa degar, så länge de har kraft!
  Ge några vikar och låt degen vila lite innan du ska forma den.

Leave a Reply