Närmare Gud!

sebastien 5 Comments

Min Sverige runt fortsätter och just nu befinner mig jag på underbara nya slottet på Bjärka-säby, nära Linköping. Slottet drivs av Pingstkyrkan och visar sig vara ett slags refug för sökande själar.
Där finns ett fantastiskt bageri som drivs av bland annat Ingrid och Emanuel Ericsson. Finare människor hittar man inte på den där planeten…
Tack för att jag fick vara med och vittna av eran brinnande passion för surdegsbröd.

sebastienNärmare Gud!

Comments 5

 1. Emma

  Jag saknar er gamla éclair. Ni har gjort om krämen i éclairen märkte jag när jag sist var hos er (äter med jämna mellanrum just detta lilla fantastiska bakverk hos er). Men den här gången var den inte lika perfekt som den brukar, för mycket choklad i krämen och den blev alldeles för tung och alltför kraftig. Den förra krämen var fluffigare och mer balanserad och komplex. Dessutom smälte den som himmelriket i munnen…

 2. Annelie G

  Halloj! Det vore skoj om du kunde publicera något gott brödrecept helt utan jäst (men med surdegsgrund). Jag är fascinerad av att baka helt utan jäst men hittar inte så många bra recept. Har du kanske något gott som man kan provbaka här hemma? Tack för en annars mkt trevlig blogg!

 3. sebastien Boudet

  Det var det Heidi!

  Emma: Jag håller med dig att éclairen har blivit för mycket “för vuxna”. Vi har testat nya choklad och olika recept. Vi vill ha den perfekta éclair bara:)

  Annelie: Jag läger det på min lista!

Leave a Reply