Hösten är här… Och Allt Om Mat med!

sebastien 5 Comments

En höstig dag…
Nu har den nya Allt Om Mat kommit ut. Det är det traditionella oktober numret “special vin” med massor av tips på vilka viner vi borde dricka under den låånnggaa vintern! I det numret hittar ni också ett litet reportage med sköna höstliga recept jag har pusslat ihop. 
Det blev tillfället för mig att jobba för första gången med en riktigt riktigt duktig matfotograf som heter Ulrika Pousette. 
Tack Anna Gidgård för förtroendet och en fint höstlig dag med goda desserter och skön atmosfär. 
sebastienHösten är här… Och Allt Om Mat med!

Comments 5

  1. KyungJin

    He4rliga bilder! Se5 ni har haft Frost i Katrineholm alltse5? Ingen frost he4r i Stockholm e4n tror jag.. men jag slapp vara uppe tigidt imorse. Den kommer antagligen hit inom kort ockse5. Jo en sf6ndag i New York hade varit trevligt!Hoppas din dag blir fin trots allt!Kram Elina

Leave a Reply