Comments 5

 1. Malin

  Idag kom jag på mig själv att sitta o le o känna nån sorts lyckorus när jag tittade på en av dina filmer.. Jag blir så himla inspirerad! Måste besöka ditt bageri/konditori/café snarast!
  Tack för en toppenblogg!

 2. Palle Rellos

  Hej Sébastien, tänkte prova på att baka lite croissant och pain au chocolat, men undrar var man kan få tag i dom där choklad-stavarna? Annars går min bakning sååå bra och min surdeg innehar en enorm kraft nu. Så pass mycket att jag måste hålla ner temperaturen för att det inte ska bli överjäst. Och du, jag gjorde Couchettes till slut! och dom blev “superbe” 😉 Förresten, har du funderat på att göra någon “fortsättningskurs” för oss som redan gått din kurs?

 3. sebastien Boudet

  Teresia: Jag kommer inte riktigt ihåg… men jag kan tänka mig att det var Comté, Langres fermier, Crotin de Chavignol, Saint Felicien….
  Vinet var ju en Jurançon och en Bandol

  Pennelina: Varför inte 🙂

  Malin: Tack! Vad snällt sagt! Bara så du vet är Petite France inte mitt bageri längre..

  Palle: Det är svårt att får tag på choklad-stavarna, tyvärr!
  Kul att höra att din surdeg är i gång!
  Planerade faktiskt med Eva igår 3 datum för en fortsättningskurs. Återkommer snart om det!

Leave a Reply