Mitt bröd, mitt liv och min helg…

sebastien 9 Comments

En tavla? Jag har börjat att måla… Med mjöl 🙂 
Så här såg bordet ut efter en hel dag bakning på ett stort galeria i stan. Det var rena hysteri och riktigt dålig planering men trots det blev mitt surdegsbröd ändå super fint! Surdegsbröd är så tacksamt och finns här för mig varje gång jag behöver. Tack ni alla som kom förbi på söndag och fick mig att glömma allt skit som fanns omkring mig den dag 🙂
Mina pains au levain blev riktigt kanon på söndag 🙂 
Ni har kanske läst den fina artikeln från DN på lördag. Den var riktigt bra och jag är ohört tacksamt. DN har alltid varit där för mig och ännu en gång fick jag otrolig fina ord från de! 
Elin Peters som skrev artikeln är en riktigt vass journalist och hennes fina ord går inte att köpa med något annat än äkta passion och kärlek för sitt yrke! 
Sen, hela veckan dreglade in i min mobil, mail, FB, brevlådan eller bara ute på gatan så himla många fina ord från er alla som har köpt boken. Det värmer så mycket och ger mig ännu mer energi att fortsätta det jag har påbörjat! 
Det går ganska trög med filmerna eftersom jag har haft några tekniska problem med min dator… 3 filmer måste göras om helt pga att källa filerna har försvunnit… Fråga inte mig vart de tog vägen, jag är bara en liten surdegsbagare efter all 🙂 
sebastienMitt bröd, mitt liv och min helg…

Comments 9

 1. annamironova

  Hej Sebastien!

  Beklagar att gick som det gjorde på Sturegallerian!
  Här kommer en till tack för boken och fina recept på bloggen. Häromveckan har lagat pannkakor och våfflor.
  Båda blev kanongoda! Lite öl i pannkakorna höjde verkligen smaken! Saknar tillfälligt surdeg hemma – så jag la till lite jäst i våffeldegen och ställde den övernatt i kylen. Det funkade jättebra!
  Min nästa utmaning är croissants – jag känner mig redo. Jag har ju redan lyckats med smördegen enl.ditt recept 😉

  Tack för all tid du lägger i filmerna – de är jätteuppskattade. Keep up the fight!

  Kramar,
  Anna.

 2. Henrik

  Hej Sebastien!

  Kul att komma förbi och samtala. Jag har personligen inte haft så mycket tid att baka just nu, men jag börjar få abstinens och tänker sätta en deg imorgon. Har en fin surdeg. : )

  Tack för en superfin bok. Mycket trevlig och fin. Den inspirerar. : )

  Ha det!

 3. sebastien Boudet

  Alltid roligt att höra dina framsteg Anna! Lycka till med dina croissants!

  Galina: Jepp!! Hakan upp 🙂

  Detsamma Amanda:) Jag har en bild till dig, skicka ditt mail adress så jag kan skicka den till dig! Hoppas att du gillar boken!

  Oskar: Vad menar du?

  Henrik: Det var kul att se dig på Söndag! Baka på nu 🙂

 4. Teresia

  Snyggt!!! Ser ut som ett stormande hav eller en stormig himmel. Kanske den mjölstorm som du startat i bagerivärlden 🙂 Hann tyvärr inte in till stan för att se dig baka. Däremot har surdegen matats, men den är lite trött så det dröjer nog iallafall ett par dagar innan den är pigg nog att baka med. Det får kanske lov att bli lite baguetter istället.

 5. http://www.hausratversicherung.tech/

  bonjour,Merci pour ce voyage au pays des senteurs…le patchouli et moi c une très longue histoire d’amour…mais horreur je ne connais pas ce parfum de Lutens!! viite un lien des adresses…MERCIIIII…En ce moment je m’essaye à l’élaboration d’un parfum perso patchouli bien sur ..mais je dois trouver de HE de sauge pour le fixer car « il ne tient pas la distance »…A très vite et merci encore.Mamouche de Provence!

Leave a Reply