Har jag börjat jobba på ett blomsteraffär? Njä, jag gjorde bouquets garnis till festen!
Igår var det ett högpunkt i min surdegsbagareliv: Det var releasefesten för min bok! 
Några saker har varit lite krångliga med planeringen av den festen, till exempel inbjudan på FB som inte nådde alla som den borde, men det mesta gick långt över förväntat! 
Jag hade aldrig lyckats samla så många människor som ligger så varmt i mitt hjärta under en och samma tak- Det var helt underbart och jag blev mållös av glädje när det var dags för mig att hålla tal! 
En glad bagare bredvid Frankrikes ambassadör!
Det var fantastiskt att få vara på ”la résidence”, som betyder ”här bor ambassadören” alltså hans hem 🙂
Tack ni alla som kom igår, tack för alla blommor, champagnen, kramar, pussar, glittrande ögonblickar och framför allt allt kärlek! Tack tack tack! 
Kram till MirJam!
Buffén med ost, macarong, pistou, tapenade och hand-knådade bröd
Vad kan finaste systrarna Heco har upptäckt på Merels mage?

Camilla och Loova 🙂

Världens finaste franska lärare: Monsieur Pons!
Miriam och Mirjam som bläddrar

Min fina Justine som gjorde min bok så vackert! 

Loova, finaste och coolaste tjej på hela Kungsholmen. 

Kvällens hjälte, Nicolas med super kocken Gaetan! 
Jag kunde inte tyvärr inte fota själv och hade tack o lov Xavier som gjorde det… Batteri på min kamera dog mitt i det hela och många gjorde sitt besök till résidencen den kväll oförglömligt utan någon bild men istället som ett underbart minne!
På torsdag kväll är jag gäst på Go’kväll… Så kl 18 är det SVT som gäller 🙂 Det blir så kul att åka till Umeå!