På lördag kl 13 smäller det!

sebastien 14 Comments

Ha ha ha! Här är mikrofonen jag fick slicka på under en hel dag! 
Min sommarprogram är inspelat, klippt och klart! Helt galet, läskigt och spännande samtidigt. Efter att programmet sänds på lördag kommer jag att känna mig rätt naken tror jag. 
Så här såg ut studion… Ja, det sag lite rörigt ut efter 10 timmar inspelning! 
Här får ni träffa min fantastiskt producent Marie-Caroline Biver(på vänster) programchefen Bibbi Rödöö och det grymma ljudingenjören Bengt frän SR. 
Starkaste Bengt som drog sig i håret med alla mina felstavning och grammatikfel 🙂 
Jag är den alldeles första bagare som kommer att sommar prata på P1. Det är stort, riktigt stort! Kanske till och med det största jag har varit med om! Jag gjorde det bästa jag kunde och allt är i lådan nu! Vi hörs på lördag… Eller rättare sagt, ni hör mig på lördag 🙂 
sebastienPå lördag kl 13 smäller det!

Comments 14

 1. Marie Lydecker

  Jag är så glad över att det är JUST Du som är den allra första bagaren som skall sommarprata, för du är en ÄKTA bagare som inte döljer något och bakar det bästa surdegsbrödet UTAN JÄST :)! Jag längtar också tills imorgon kl 13, för då smäller det, jippiiiii

  Kramar och massa kärlek till bästa Sebastien!

 2. Anonymous

  Du underskattar dig själv monsieur, jag vet ett helt gäng som har sett fram emot just ditt prat hela sommaren! För övrigt tycker min kille som är macaron-galen att dina är ljusår bättre än La Durées och exakt lika bra om inte bättre än Sadaharu Aokis. Peppen är total.
  Glad 14:e Juli!

 3. Anonymous

  Ska bli spännande att lyssna på.
  Slår mig ner vid radion men en skiva surdegsbröd (durumpavé) och en kopp franskrostat kaffe!

  / Lars

 4. sebastien Boudet

  Peter: Hoppas att du inte blev besviken!

  Marie: Hoppas nu att solen kan ge oss högpunkten av sommaren 🙂

  Marie: <3 Tack fina du!

  Tack Anonym 🙂 Kul att höra att din kille har bra smak 🙂 Ja, jag underskatta mig själv… Bättre så tycker jag…

  Oskar: Tack! SR styrde ingenting utan bara rådgjorde mig. Allt som sägs under programmet är under mitt ansvar och det var schysst att inte behöva bli stämt ytterligare en gång 🙂 Tack SR 🙂

  Bra där Lars!

  Tack Rickard!

 5. Bengt

  Hej
  Jag hörde ditt sommarprogram och det finns ett gammalt ordspråk: Skomakare bliv vid din läst och nu kan vi säga Bagare bliv vid din deg.
  Du är säkert en alldeles utmärkt bagare som kan allt o bakning. Men dina kunskaper om veteodling är minst sagt bristfälliga. Jag har sällan hört något så stolligt som dina kommentarer om veteodlingen.

  Bengt

 6. sebastien Boudet

  Tack Alexander!

  Bengt: Tack, jag kände inte till det ordspråket!
  Kan du vara tydligare med din kritik över mina “dåliga kunskaper” om veteodling! Är det ngting jag inte vet eller är fel med då vill jag gärna veta!

 7. 9o

  WOW säger jag bara!
  Att lyssna på ditt program var riktigt awesome!
  Vilken inspiration… När jag kommer till Stockholm igen så blir det helt klart ett besök i ditt bageri!
  Bröd är det bästa som finns, och du skapar det med riktig kvalitet! Stort tack för det finns människor som du!

  Mvh

 8. sebastien Boudet

  Bengt har tydligen inte så mycket att säga om mina bristande kunskaper!
  Sen programmet sändes träffade 50 tal underbara bonde runt om hela landet, bonde som försörjer sig av jorden sen flera generationer. Det jag fick från alla de var inte elaka kritiker men istället stora och varma kramar som tack för det jag gjorde för det “äkta” svenska lantbruket.

Leave a Reply