Första riktigt recension av Le Bakbok!

Sébastien Boudet Läs och kommentera gärna! 7 Comments

Kristianstadsblad

Ja… Det var inte dåligt det! Första recension av sin egen lilla bebis är alltid väldigt spännande och i det fallet att journalisten väljer att göra ett slags “match” mellan min Le Bakbok och Jan Hedhs nya kändes lite sådär jobbigt… Jag vill helst inte att mitt arbete ska jämföras men hans eftersom vi gör så himla olika och tycker olika. Men så är det och jag tycker att det var väldigt ödmjukt och väl skrivet. Tack!

 

 

 

Sébastien BoudetFörsta riktigt recension av Le Bakbok!

Comments 7

  1. Post
   Author
 1. Carro

  Såklart den får finfina recensioner! Den är ju helt fantastisk och det doftar kärlek ur varendaste sida ur boken!
  En av dom mest välskrivna bakböckerna jag någonsin läst.

  Du är fantastisk!

  Kraaaaaaam!!!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Leave a Reply