Vad gör du nu Sébastien?

Sébastien Boudet Läs och kommentera gärna! 13 Comments

Smaka

Ja… Vad gör du nu Sébastien? Detta är frågan alla frågar mig strax efter: Hur mår du?

Nu när du inte är på Broms och när boken är färdig… Vad ska du göra? Svårt fråga att svara på när jag själv känner att jag har så himla mycket att göra hela tiden! Tyvärr är det så här att det mesta jag gör just nu går inte att prata om. Lite konstig för mig som är van att baka och jobba på ett helt öppet sätt… Men så är det 🙂

Av det jag kan faktiskt berätta finns det en massa med föreläsningar, undervisningar, resor, brödkurser, utbildningar, boksigneringar, TV inspelningar, forskningsarbete mm… Sommaren och hösten är redan full packat med en massa roliga grejer! Som jag brukar säga till de som tycker att jag jobbar mycket: Jag jobbar inte! Jag lever. Detta är mitt liv och eftersom jag har chansen att jobba med det jag brinner så himla mycket om, känns inte som att jag behöver avgränsa det som är jobb till det som är liv.

Må gott alla mina vänner och njut av solen!

Sébastien BoudetVad gör du nu Sébastien?

Comments 13

  1. Post
   Author
   1. Malin Holmström

    Boken ligger ständigt framme och är väl tummad redan…får erkänna att jag redan klottrat dit mina egna kommentarer som jag alltid gör i de böcker som ligger mig varmt om hjärtat. Tack för en grymt fin bok!

 1. Kerstin

  Tack för paketet som kom igår vilken lycka! Vilken bakbok så annorlunda vad jag tidigare har helt underbart fina bilder, mycket att lära och ett fantastiskt omslag!
  Lycka till framöver du är en frisk fläkt man blir glad när man ser dig!
  Hoppas du kommer att vara i tv mycket:-)
  MVH Kerstin

  1. Post
   Author
 2. Robert Ekman

  Tack Sebastien för en supertrevlig och inspirerande kurs i kungsan, fick äntligen koll på lyfta katten tekniken, bara det var värt resan från Luleå.

  1. Post
   Author
 3. Nathalie Andersson

  Hej!!
  Det låter så underbart, även om jag förstår att det ändå är mycket!! 🙂
  Måste säga det märks också att du älskar det du gör den inlevelsen, den passionen som du förmedlar kan bara en person som verkligen brinner för det han gör göra. Tack för att du alltid delar med dig av din kunskap och ditt engagemang , det ger mig så mycket och det gör att jag vill fortsätta var gång jag vacklar eller insperationen sviker.

  Ha det fint /// Nathalie 🙂

  1. Post
   Author
 4. gizze

  Hej Seb!

  Du är en så stor inspirationskälla, din kärlek till surdeg och bakning, gör mig lycklig, för jag älskar också att sätta händerna i degen 🙂
  Står två degar i köket och väntar på mig…..de kan ju vänta 🙂
  Ska bli så kul att se vad du hittar på frampå!
  Hälsar Gizze i Värmland

  1. Post
   Author
 5. paddy

  Hej S’ebastien!
  Min dotter fyller år i morgon och önskar dina macroner. Har du någon försäljning i Stockholm nu när Stora Essingen verkar gått i graven!?

  1. Post
   Author

Leave a Reply