Mot Spanien under helgen!

Sébastien Boudet Uncategorized 4 Comments

imagen_principal_toro_osborne

 

Mot Andalusia! Nu åker jag till södra Spanien några dagar för att få lite sol, inspiration men framförallt för att tömma huvudet lite! Tanken är att åka upp till El Churro från Màlaga och eventuellt om det går bra gå “El caminito del rey”. Skit läskigt 🙂

Man åker inte riktigt till den där delen av Spanien för brödens skull riktigt… Sist jag var där gick det inte att äta bröd över huvudtaget. Men det kanske har blivit bättre… Hoppas jag! Jag ta med ett bröd i väska, ifall 🙂

 

Sébastien BoudetMot Spanien under helgen!

Comments 4

  1. Post
   Author
 1. ulrika wärnberg

  Hej. Du visade ramslökspesto på TV. Nu har jag gjort det men önskar ett bra recept från dej. Det blev mycket stark smak och jag vet inte hur jag ska använda den. Ingen annan än jag vill äta den. Blandade med gräddfil och hade till ugnsbakade rotfrukter. Du säger att du kan förvara den i kylskåpet i ett år, hur kan det fungera? Många säger att den håller ett par veckor.
  Skulle bli jätteglad för recept och lite tips från dej. När du har vilat ut dej i Spanien förstås.
  Vi måste stängsla in ramslöken så att inte korna äter den och vi får kasta all mjölken.

  Hälsninga Ulrika

  1. Post
   Author
   Sébastien Boudet

   Hej Ulrika!
   Ha ha, sant att kor som äter ramslök får mjölk som smaka vitlök… Blääää! Ramslök har ju en skarpt smak och hemma oss mig gillar alla det. Jag gör min riktigt lös med mycket olivolja eller höst rapsolja (mildare i smak) och lägger den i en tätt glasburk in i kylen. Testa att hacka i en stark chili… Det blir också gott!

Leave a Reply