Brödpassion.se har fått ett nytt ansikte!

sebastien Uncategorized 18 Comments

logga_textur   Så himla kul att komma tillbaka på bloggen och sätta igång igen! Här kommer jag framöver att informera er om vad jag gör och dela med mig av hemmagjorda bakfilmer, goda recept i bild och inspiration till en massor med bakglädje! Det kommer att ta några dagar tills jag lär mig den nya plattform och hitta i alla nya funktioner som finns bara 🙂 Som ni ser, “gamla” bloggen har också flyttat in i det nya eftersom då många av er ville ha kvar recept och inlägg 🙂   Ha det gott och stay tuned!

sebastienBrödpassion.se har fått ett nytt ansikte!

Comments 18

 1. Elisabeth Midhamre

  Ser fram mot din nya blogg har saknat din blogg !, du har gett mig inspirationen till att baka surdegsbröd och upptäcka att det bor en brödbakare i mig

  1. robin

   Hej Carl. Högst upp i högra hörnet finns ett plustecken, klicka på det. Där hittar du nu en länk för att kunna följa via rss. Hoppas det löser ditt problem.
   MVH Robin

 2. Rebecca

  Kul att ha dig tillbaka och med ny “kostym” ser riktigt bra ut och tack för du släpade med recepten från gamla bloggen, uppskattas verkligen mycket!!

Leave a Reply