Baka surdegsbröd och var med revolutionen!

sebastien 3 Comments

Claus Meyers Ted Talk i Copenhagen. 
Det finns fantastiska människor som gör skillnad och Claus Meyer är en av de. Ta gärna den lille tid det tar och lyssna på honom berätta om hur kärleksfulltsbakat surdegsbröd introducerade honom till en helt ny värld, en värld av ödmjukhet, smak och passion för vad bra mat betyr för mänskligheten. 
Baka ett bra bröd och dela den med dem du älskar! Det är en revolution på gång, häng med och börja med någonting så enkelt som en blandning av mjöl vatten och salt!  
sebastienBaka surdegsbröd och var med revolutionen!

Comments 3

  1. Trollmamma

    Nångång ska jag ge mig på surdeg. Men så länge jag inte kan lyckas bra med en vanlig jäsdeg, o förstå varför det blev som det blev, vågar jag inte ge mig på surdeg. Ja, jag är en feg trollmamma.

  2. Martin Westin

    Jag blev riktigt rörd av talet. Tänk att någon kan säga så mycket vettigt på så kort tid. Surdegsbröd är så himla mycket mer än bara bröd, det är en symbol för sunt förnuft och ett uttryck för kärlek till människan!

Leave a Reply