Artikel och podcast med Landets landbruk.

sebastien Uncategorized 2 Comments

I mars hade jag träffat tidningen Landets Landbruk för en lång intervju samt en ganska kaxig mjöltest … Jag skrev om det då men hade missat helt om att artikeln hade kommit ut! Här är den för de som oxå hade missat:)
Den dagen spelade vi in till och med en Podcast: Här är den! 
Vilket fantastiskt start vi har fått på Broms Karlaplan! Vi som hade tänkt att det skulle vara rätt lungt i början:) Tack så himla mycket! Bageriet är född nu och börjar att ta form sakta men säkert. Jag längtar nu för att kunna vara där mer bara… Inspelningen av Dessertmästarna tar det mesta av min tid just nu, vilket är på sitt sätt väldigt bra! Jag gillar kvalité och älskar att jobba med människor som inte kör tills man är trött men istället kör tills man är klart!

sebastienArtikel och podcast med Landets landbruk.

Comments 2

 1. Suzesan

  Vad roligt att det går så bra för dig Sebastien. Hurra!

  Tack för síst. När du var på besök i stan. RIKTIGT roligt att träffa dig i verkligheten.
  Du ska ha beröm för du är så äkta som ditt bröd. Fick ett mycket positivt intryck av dig. Du strålar. Utstrålar.

  Jag hade så roligt före jag kom in på besök. Kämpa på nu och låt dem inte SMINKA bort dig och “göra om dig” LOL. Du vet ju var du har din Fanclub. Bli nu inte blind av din underbara framgång. Jag glädjs med dig,

  Ditt bröd är supergott. Verkligen. Tänk då på att jag egentligen inte är en brödätare. Inte så som DIG eller andra som älskar bröd.För annat bröd känns som cementklumpar i magen. Men av ditt åt jag sju skivor och blev inte ens mätt i magen. Du kunde ha en tävling dör man kan se hur många skivor bröd man klarar av att äta av ditt bröd innan man spyr och sen jämföra med dem DU vill att man ska spy direkt av. Ha ha. Tack Sebastien. DU är bäst.

  Kram
  /Susanne

Leave a Reply