Taste of Stockholm: Boka NU!

sebastien 3 Comments

Ja! Nästa helg är det Taste of Stockholms festivalen i Riddarholmen. Ditt kommer Sveriges alla duktigaste och mest dedikerade kockar och min surdegen bubblar redan som tusan för att jag kommer att baka massor med goda surdegsbröd under dessa 3 dagar!

Det blir också en hel del mindre surdegsbröd kurser där man ska få lära sig att sätta igång en surdeg och lyckas hemma med surdegsbrödbakning helt utan tillsatser och fusk. Kurserna är utsprida under fredagen, lördagen och söndagen så passa på redan nu och boka din plats! Det kan man göra HÄR…
Välkomna den den 6-7-8 september på Riddarholmen!

sebastienTaste of Stockholm: Boka NU!

Comments 3

 1. Zainab

  hej! jag är en stor fan av din bakpassion och tycker dina tips och recept är klockrena:D kan du göra en inlägg med hur man gör en surdeg från scratch? jag vet att du har gjort tidigare inlägg om surdeg men det är inte så tydligt hur mkt exakt man ska lägga av mjöl och vatten och sen när man ska mata den? Ska man bevara surdeg i kylen under processen eller är det efter att den är så att säga “färdig” för användning man har den i kylen?:)

  Merci!

 2. Robert

  Hej

  Har nyligen fått lite problem med mina bröd att dom blir platta och hårda och en rad med stora blåsor i mitten. Kan dom varit för kalla när man lägger in dom i ugnen? eller surdegen för slö?

  mvh Robert

 3. Sanna

  Jag älskar att baka surdegsröd. Har provat många dina recept och har varit så nöjd med resultatet. TACK att du delar din kunskap med oss. Idag ska jag pröva Lingon bröd med surdeg-spännande. Jag undrar bara om den kan jäsa längre än över natten? Jag hade tänkte grädda den imorgon kväll,Det är ju mjölk i degen.
  Önskar dig Trevlig höst 🙂
  Sanna

Leave a Reply