Uppstart av världens bästa vår 2014

sebastien Uncategorized 9 Comments

Nu när boken är nästan klart och att jag har fått lite ordning i mitt arbetsliv ska det börja blogga lite igen! Vad jag har saknat er alla mina fina vänner och brödentusiaster!
På agendan de närmaste veckorna är:
-Ny form och plattform för bloggen Brödpassion som för övrigt kommer att ge möjlighet till flera passionerade hemma/yrkesbagare att “gästskriva” inlägg och recept.
-Att Skicka iväg recept till er alla snälla som har anmält sig och vill testa recept från den nya boken.
-Nya kurser under våren i Stockholm och i Umeå.
-Massor med event, mässor, föreläsningar om ni vet vad 🙂

Roligt, vad? Så stay tuned och glöm inte att baka gott bröd ett par gånger i veckan!

sebastienUppstart av världens bästa vår 2014

Comments 9

 1. breadnerd

  Välkommen tillbaka till “bloggosfären”!!! Roligt (och deprimerande) att läsa om dina äventyr på bagerimässan. Förhoppningsvis har ditt deltagande sått ett frö till en mjölrevolution även i Frankrike! Ser med spänning fram emot din nya bok. Stor kram!

 2. Nathalie

  Å ser fram emot intressant läsning både här på bloggen och självklart boken!! 🙂 Har allt varit lite tomt utan ditt bloggande, men förstår att tiden många gånger är knapp.. Ha det fin fint sol kramar // Nathalie

 3. fredentoft

  Välkommen tillbaka!

  Denna blog har varit en stor inspirationskälla när jag nu ganska nyligen kommit igång med hemmabaket. Det går inte med ord att beskriva hur skönt det är att med snabba lätta steg kunna gå förbi och strunta i brödhyllan i matbutikerna!

  Instämmer med föregående talare, det hade varit väldigt skoj och spännande att provbaka något ur nya boken. För att lyfta en fråga angående den från instagram så undrar jag om det finns planer på att släppa den även som e-bok?

 4. fredentoft

  Det är ju trist att de stora förlagen är så teknikfientliga och förändringsrädda. Man skulle ju kunna tro att de kunde ha lärt sig något av film- och musikindustrin som åtminstone börjat röra sig framåt. Det är ju så oerhört smidigt att kunna ha o det närmaste obegränsat antal böcker med sig var som helst, och dessutom slippa pappersåtgången.

 5. gizze

  Hej Sebastian!

  Älskar att se dig baka och berätta om dina surdegar….jag har själv fått en kärlek till surdegen och kan inte vara utan 🙂
  Bakar sedan 15 månader mitt eget bröd och alla som smakar/ får bröd av mig säger att de älskar det!
  Inte vill man ha köpt bröd när Surdegsbröd är så enkelt och gott…
  Visst så vackra som dina bröd blir inte mina- men kul är det..och känns som terapi, jag njuter med degarna 🙂

  Hälsar Gizze i Värmland

Leave a Reply