4 ingredienser, bara!
Som jag brukar säga, de enklaste desserterna är oftast de godaste!
Som jag brukar säga, de enklaste desserterna är oftast de svåraste!
Första gången jag fick känna smaken av Champagne var genom att min mamma doppade en boudoire i hennes glas. Jag var kanske 7-8 år och det enda jag minns är hur gott det var. Jag gillade inte själva Champagnen och inte boudoiren heller men tillsammans då blev ett helt annat sak!
För er alla som har det tufft o jobbigt med att baka macaronger hemma kan jag varmt rekommendera att ni tränar era slickipots skills med att baka boudoir!
Metoden för att få den perfekta smeten är mycket likt macarong och den bakas nästan på samma sätt.
Med andra ord: genom att du kan baka perfekta boudoires, kommer det att bli ”a piece of cake” att baka fina macaronger!
Ok, jag tror att jag måste göra en liten film om det 🙂 I morgon, kanske!
Tävlingen går för fullt och ingen har hittat rätt svar! Jag passar på att säga igen att man får lämna bara 1 svar om dag….Eller hur Lisa 😉