Fisksoppa à la Guillaume! Grymmaste soppan jag har ätit någonsin…. Konsten att koncentrera smaken av 20 kg super fina stenfiskar från Mariannes fisk i några liter soppa!
Den påminner mig om bouillabaise.
Våran nya ost och chark bricka. Vi marinerar Comtéosten med rosmarin och konfiterad vitlök. Marmeladen kommer från Korsika. 12 månaders lagrad Bayonneskinka. Super fin olivblandning från Provence. Mitt frukt bröd med fikon, russin och aprikoser.
Damien (bror och macarong kungen bland annat ..) Jobbar just nu på med nya spännande smaker till vårat macarong sortiment. Citron älskar jag mest just nu, men salt caramel på jordnötssmör är också helt underbart.
Våran nya ost och chark bricka. Vi marinerar Comtéosten med rosmarin och konfiterad vitlök. Marmeladen kommer från Korsika. 12 månaders lagrad Bayonneskinka. Super fin olivblandning från Provence. Mitt frukt bröd med fikon, russin och aprikoser.
Damien (bror och macarong kungen bland annat ..) Jobbar just nu på med nya spännande smaker till vårat macarong sortiment. Citron älskar jag mest just nu, men salt caramel på jordnötssmör är också helt underbart.