Kurser i landet

Surdegsbrödkurs i Göteborg: På Åsas bageri i Kareby!

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, magi, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd. Ingen går därifrån oförändrat!
2-dagarskurs 
Torsdagen den 6:e april 2017 från kl 13.00 till kl 19.30
Fredagen den 7:e april 2017 från kl 13.00 till kl 18.00
 FULLBOKAT

Sötabrödkurs i Göteborg: På Åsas bageri i Kareby!

Under 2 dagar kommer vi ta oss genom dem olika teknikerna som finns för att baka sötebröd. Vi kommer att kavla croissant göra allt från brioche till Kouing Amman samt traditionella och mindre traditionella kanelbullar.
Vi kommer att göra allt från scratch samt göra våra egna mandelmassor, fyllningar och krämer.

FULLBOKAT
2-dagarskurs 
Lördagen den 8:e april 2017 från kl 13.00 till kl 19.30
Söndagen den 9:e april 2017 från kl 9.00 till kl 15.00

Surdegsbrödkurs i Norrtälje: Rådmansö bageri!

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, magi, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd. Ingen går därifrån oförändrat!
2-dagarskurs
Torsdagen den 20:e april 2017 från kl 13.00 till kl 20.00.
Fredagen den 21:e april 2017 från kl 13.00 till kl 19.00

Sötabrödkurs i Norrtälje: Rådmansö bageri!

Under 2 dagar kommer vi ta oss genom dem olika teknikerna som finns för att baka sötebröd. Vi kommer att kavla croissant göra allt från brioche till Kouing Amman samt traditionella och mindre traditionella kanelbullar.
Vi kommer att göra allt från scratch samt göra våra egna mandelmassor, fyllningar och krämer.

2-dagarskurs
Lördagen den 22:e april 2017 från kl 13.00 till kl 20.00.
Söndagen den 23:e april 2017 från kl 13.00 till kl 19.00

Surdegsbrödkurs i Kostersöerna utanför Strömstad.

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, magi, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd. Ingen går därifrån oförändrat!
Behövs bokas övernattning
2-dagarskurs
Tisdagen den 2:e maj 2017 från kl 13.00 till kl 19.00.
Fredagen den 3:e maj 2017 från kl 10.00 till kl 16.00


Surdegsbrödkurs i Linköping: Babettes Kafferi & Bageri!

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, magi, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd. Ingen går därifrån oförändrat!
2-dagarskurs
Lördagen den 20:e maj 2017 från kl 13.00 till kl 19.30
Söndagen den 21:e maj 2017 från kl 13.00 till kl 18.00
Snart kommer nya datum och nya städer, så: Stay tuned genom att följa mig på Instagram: HÄR
Sébastien BoudetKurser i landet

Comments 30

  1. Gunilla Lane

    hej!
    Vi undrar om du vill komma till något av kommunens kök och hålla en kurs i surdegsbakning? Gärna brödbakning generellt.
    När i tiden har du möjlighet?
    Hör av dig!!
    Med vänlig hälsning Gunilla Lane

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
      1. Klara Ripa

        Super. Två till som vill gå i Malmö. En Malmöit uppvuxen på la côte d’azur och en Malmöpåg som är gammal bagare på Pågen.
        A bientôt!!!!
        Klara och Stefan

        1. Post
          Author
          1. Alfred Bodenäs

            Blev den här av i lund? Har jag missat eller det har inte blivit av?
            bakat 5 Bröd i mitt liv, varav 5 senaste månaden.

            PS! Avgudar ditt humör på instagram

            MVH // Alfred

  2. Gunnel Olsson

    Hej.
    Jag undrar om det finns plats kvar på Surdegs kursen på Åsas bageri i Kareby lör den 28 / 11? Hur mycket kostar det? Tack på förhand!
    Mvh
    Gunnel Olsson ?
    Tel. 0703056201

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  3. Ida

    Hej,
    Vi driver ett kafe med bageri i Luleå. Våran konditor har spanat in dina kurser och är väldigt intresserad av att gå en. Har sett att du har många för hemmabagare men har du möjligtvis någon inplanerad nu för caféer eller restauranger? Tack på förhand för svar! Mvh ida

  4. Elin

    Hej intresserad av dina kurser. Skulle gärna vilja se vilka datum/orter som gäller för 2016 om det är fastställt. Har inte instagram så jag kan inte följa dig där. Det finns info på Facebook? Bor i närheten av Sundsvall. Med vänlig hälsning, Elin

  5. Madelene

    Hej! Kommer du ha fortsatta kurser under hösten 2016? Kommer du möjligen hålla någon kurs i östergötland? Hoppas det! Min pojkvän har dig som idealbagare och jag skulle så gärna vilja kunna ge en kurs som födelsedagspresent när han fyller i slutet av augusti.

  6. Åsa

    Den i särklass överlägset bästa kurs (Karlstad) jag någonsin gått inom alla områden, och det är inte några få direkt. En riktig bra grund att stå på för någon som aldrig bakat med surdeg förut, och uppläget passade mig helt perfekt eftersom jag VILL veta allt och varför saker sker, vad sker om man inte gör si eller så. Massa baskunskaper om mjöl, och vidare med att ges möjlighet att ge ens egen prägel på det bröd vi bakade, ilket nog är det godasge bröd jag någonsin ätit faktiskt.
    Jag har vaknat. Verkligen vaknat, och det är Kärnvetemjöl från Kungsörnen no more, för nu vet jag bättre! För någon som inte vill lägga ner tid, engagemang (för det smittar) och få massor av vetskap om mjöl, evolution och bröd så är det här kanske lite för maxat för dig. Men om du vill lära dig; GÅ!!! Direkt!

Leave a Reply