Kurser i landet

Surdegsbrödkurs i Taberg (Jönköping): På Rosetten.

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd.
2-dagarskurs 
Onsdagen den 1:e november 2017 från kl 13 till kl 19.
Torsdagen den 2:e november 2017 från kl 13 till kl 18.
 

Surdegsbrödkurs i Höganäs: På Höganäs saluhallen.

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd.
2-dagarskurs 
Torsdagen den 16:e november 2017 från kl 13.00 till kl 19.30
fredagen den 17:e november 2017 från kl 13.00 till kl 18.00


Surdegsbrödkurs i Kumla(Örebro): På bageri Lokal

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd.
2-dagarskurs
Torsdagen den 30:e november 2017 från kl 13.00 till kl 19.30
Fredagen den 1:e december 2017 från kl 13.00 till kl 18.00

 

Surdegsbrödkurs i Varberg : På Kustbageri

Under dessa 2 dagar kommer vi  att fördjupa oss ordentligt i brödets kemi, teknik, struktur, historia på ett spännande men alltid begripligt sätt. Kursen är lite ditt brödbakandets alldeles egen resa från spannmål till färdig surdegsbröd.
2-dagarskurs
Tisdagen den 14:e november 2017 från kl 13 till kl 19.
Onsdagen den 15:e november 2017 från kl 13 till kl 18.
Sébastien BoudetKurser i landet

Comments 30

  1. Gunilla Lane

    hej!
    Vi undrar om du vill komma till något av kommunens kök och hålla en kurs i surdegsbakning? Gärna brödbakning generellt.
    När i tiden har du möjlighet?
    Hör av dig!!
    Med vänlig hälsning Gunilla Lane

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
      1. Klara Ripa

        Super. Två till som vill gå i Malmö. En Malmöit uppvuxen på la côte d’azur och en Malmöpåg som är gammal bagare på Pågen.
        A bientôt!!!!
        Klara och Stefan

        1. Post
          Author
          1. Alfred Bodenäs

            Blev den här av i lund? Har jag missat eller det har inte blivit av?
            bakat 5 Bröd i mitt liv, varav 5 senaste månaden.

            PS! Avgudar ditt humör på instagram

            MVH // Alfred

  2. Gunnel Olsson

    Hej.
    Jag undrar om det finns plats kvar på Surdegs kursen på Åsas bageri i Kareby lör den 28 / 11? Hur mycket kostar det? Tack på förhand!
    Mvh
    Gunnel Olsson ?
    Tel. 0703056201

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author
  3. Ida

    Hej,
    Vi driver ett kafe med bageri i Luleå. Våran konditor har spanat in dina kurser och är väldigt intresserad av att gå en. Har sett att du har många för hemmabagare men har du möjligtvis någon inplanerad nu för caféer eller restauranger? Tack på förhand för svar! Mvh ida

  4. Elin

    Hej intresserad av dina kurser. Skulle gärna vilja se vilka datum/orter som gäller för 2016 om det är fastställt. Har inte instagram så jag kan inte följa dig där. Det finns info på Facebook? Bor i närheten av Sundsvall. Med vänlig hälsning, Elin

  5. Madelene

    Hej! Kommer du ha fortsatta kurser under hösten 2016? Kommer du möjligen hålla någon kurs i östergötland? Hoppas det! Min pojkvän har dig som idealbagare och jag skulle så gärna vilja kunna ge en kurs som födelsedagspresent när han fyller i slutet av augusti.

  6. Åsa

    Den i särklass överlägset bästa kurs (Karlstad) jag någonsin gått inom alla områden, och det är inte några få direkt. En riktig bra grund att stå på för någon som aldrig bakat med surdeg förut, och uppläget passade mig helt perfekt eftersom jag VILL veta allt och varför saker sker, vad sker om man inte gör si eller så. Massa baskunskaper om mjöl, och vidare med att ges möjlighet att ge ens egen prägel på det bröd vi bakade, ilket nog är det godasge bröd jag någonsin ätit faktiskt.
    Jag har vaknat. Verkligen vaknat, och det är Kärnvetemjöl från Kungsörnen no more, för nu vet jag bättre! För någon som inte vill lägga ner tid, engagemang (för det smittar) och få massor av vetskap om mjöl, evolution och bröd så är det här kanske lite för maxat för dig. Men om du vill lära dig; GÅ!!! Direkt!

Leave a Reply